Over mij

Hoi hoi,

Waarschijnlijk kom je hier net voor het eerst op mijn blog en ben je benieuwd wie ik ben en waar mijn blog over gaat. Surprise, surprise, dat ga ik je nu dan ook maar vertellen!

Ik ben Lilian, geboren in juli 1994 in de mooie stad Amersfoort, inmiddels na verschillende verhuizingen woon en studeer ik in Utrecht! Ik studeer aan de hogeschool van Utrecht tot tolk Nederlandse gebarentaal. Super leuke opleiding, erg aan te raden.

Ik ben deze blog gestart, in juni 2015 geloof ik, om voor mezelf dingen op te schrijven met natuurlijk ook wel een beetje de hoop dat anderen het ook leuk/interessant/boeiend/grappig/inspirerend of weet ik wat er van vinden.

Na een periode waarin het met mij niet erg lekker ging ben ik steeds meer stil gaan staan bij mijn geluk. Het geluk wat ik heb om hier te zijn met mijn familie, vrienden en lieve vriendin. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en over mijn geluk. Om hier extra bij stil te staan heb ik deze blog gemaakt. Inmiddels is mijn blog wat uitgebreider geworden en gebruik ik mijn blog ook om het stigmatiseren van de psychiatrie tegen te gaan. Of naja ik doe mijn best door in ieder geval mijn eigen ervaringen en verhalen te delen.

Ik had een vast schema maar dat is momenteel een beetje in de war door mijn iets wat chaotische leven…

Mijn oude schema: op maandag post ik een maandag-muziekdag blog vaak gerelateerd aan een thema of ik vraag iemand uit mijn omgeving om drie vrolijke nummers. 
Donderdag komt er een uitgebreide blog online. Deze kunnen over van alles gaan van de psychiatrie tot aan dingen die voor mij belangrijk zijn in mijn leven.
Zaterdag komt er een weekoverzicht online van mijn happy moments van die week. Voorheen hoorde dit bij een 100happydays challenge inmiddels heet de rubriek ‘Ik word vrolijk van…’  om de naam van mijn blog ook eer aan te doen. 

Mijn nieuwe schema:

Ik post wanneer ik kan/ik wil/het me lukt!

Ik hoop dat jullie mijn blog net zo leuk vinden om te lezen als ik hem vind om te schrijven!

Advertenties

3 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s