Nieuws, nieuws, nieuws!

Hoi hoi,

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste post online kwam. Nou was ik natuurlijk een weekje naar Canada maar het is inmiddels ook alweer twee weken geleden dat ik daarvan terug kwam. Ik had even de tijd nodig om weer te acclimatiseren hier in Nederland. Die zes uur tijdverschil kwam harder binnen dan ik had verwacht.

Dus hoe was Canada?

In één woord: Geweldig! Ik heb echt genoten. De eerste paar dagen hadden we een hotel (Met bubbelbad!!) bij in Niagara falls. Je weet wel bij die grote watervallen, heb je vast wel eens op een foto gezien, zo niet… Hier een foto!

13510862_10208313860997578_678412873246913480_n

Maandag kwamen we aan en dinsdag hebben we lekker rondgelopen bij the falls. Via de brug naar de Amerikaanse kant waar we een bootje hebben genomen om beneden helemaal nat te worden. Hierna lekker een ijsje gegeten, of naja ijsje… Het was in Amerika dus een klein ijsje was geloof ik 300 ml aan ijs… Het was wel erg lekker! Hierna liepen we naar een plek waar we, nadat we hele sexy sandalen en poncho’s kregen, met een trap naar benden konden lopen tot aan de zijkant van één van de watervallen. We liepen naar beneden en bij het onderste platvorm ging Samantha ineens op haar knieën en haalde ze een ring te voorschijn… Overdonderd en in tranen (jup, ik ben zo’n sentimenteel wrak) heb ik natuurlijk JA gezegd!

Wie mij op instagram of facebook volgt wist dit natuurlijk allang maar ik wilde het toch ook nog maar even officieel vermelden: Ik ben dus verloofd!!! ❤

13428483_10208267514878954_2515945414350312133_n

Woensdag lekker rustig aan gedaan en ’s avonds naar een fijne vuurwerkshow gekeken vanuit de uitkijk toren en donderdag gingen we alweer op richting Toronto. De dagen daarna zaten we in een hostel bij Kensington market, de hippie buurt van Toronto. Overigens wel heel erg gezellig, leuke eettentjes en een zaakje met het lekkerste ijs wat ik ooit heb gehad!!! Terug in Nederland smaakte het ijs echt een stuk minder lekker… We hebben lekker Toronto door gehobbeld, verschillende toeristische attracties bezocht. Een dagje richting de eilanden naast Toronto, een middagje naar een kasteel in de buurt, het aquarium gezien, een uitkijktoren van een -ik geloof- 400 meter hoog met een stuk glazenvloer! Aaaah dat was wel even spannend! Oh, oh, en we zijn naar Finding Dory geweest!

We hebben  een heerlijke tijd daar gehad, het weer was warm maar wel te doen en de week vloog om… Het was al gauw tijd om Samantha gedag te zeggen. Zij is doorgevlogen richting New York en maakt een doorreis door Amerika. Ik had hier helaas geen geld voor dus ik vloog terug via Zurich naar Amsterdam. Ik mis haar wel echt heel erg…

Kleine ADD update:
Als jullie mijn laatste blogpost hebben gelezen dan weten jullie dat ik gestart ben met nieuwe medicatie en dat ik daar in het begin lekker veel bijwerkingen door had. Na twee weken ben ik de medicijnen op een ander tijdstip gaan nemen en dit scheelde heel veel! Geen bijwerkingen meer dus en afgelopen week ben ik opgehoogd naar een nieuwe dosis. Het is dus afwachten of dit me gaat helpen…

Tot zo ver mijn vakantie! Ik hoop komende tijd weer wat meer te gaan bloggen maar ik moet even kijken hoe het loopt 🙂 Trouwens afgelopen week was mijn jubileum! Ikwordvrolijkvan bestaat een jaar, whiiieeeeh!

6 gedachten over “Nieuws, nieuws, nieuws!

Plaats een reactie