Stress, bijwerkingen, vakantie en post 

De laatste lesweek begint volgende week alweer. De stress om de laatste loodjes nog af te krijgen is behoorlijk toegenomen en daarnaast ben ik een week geleden met nieuwe medicatie gestart en zo als bij iedere start met nieuwe medicijnen is dat bij mij weer feest.
Stress en bijwerkingen dus… Twee van mijn grootste vrienden. Ze zijn dol op mij, ik wat minder op hen. Vooral hun samenwerking, laat mij vaak alleen achter. Als een soort derde wiel aan het wagen, zij vieren feest en ik hang daar een beetje droevig achteraan. 

Gelukkig nog een week en dan zijn de lessen voorbij en vlieg ik met mijn liefste naar Toronto en daarna is het vakantie! 

De zomervakantie en ik hebben een haat-liefde relatie. Het is fijn niet zo veel meer te moeten doen en dat scheelt een hoop stress aan de andere kant valt mijn hele structuur van naar lessen gaan en thuis studeren ook weg. Dat betekend dat ik voor mezelf een structuur moet inbouwen en daar ben ik niet heel erg goed in… Iemand nog tips?

Genoeg gezeurd! In de vakantie ga ik lekker de tijd nemen om weer bij te komen, vaker naar de paarden te kunnen en met vrienden af te spreken die ik veel te weinig zie! Volgende week wacht mij dus die reis naar Toronto en eind juli ga ik een week mee als vrijwilliger op een ruiterkamp voor gehandicapten en daar heb ik veel zin! 

Nog meer positief nieuws: vandaag mochten we de swap #echtepostiscool open maken. Voor degene die het niet kent. Northflix en Monsieurmango, twee bloggers hebben een soort project opgezet. Je krijgt een adres van een andere blogger en voor 7,50 maak je voor diegene een pakketje met cadeautjes erin. Vandaag, 4 juni, mag iedereen zijn/haar pakketje opmaken. Mijn pakket is gemaakt door zosaar en heeft de titel van mijn blog gebruikt en allemaal vrolijke spulletjes gekocht!

Zoals jullie zien had ik weinig inspiratie voor een titel maar ik wilde toch weer een artikel schrijven en dit kwam eruit dus ik heb de titel maar simpel gehouden. Waarom de afbeelding met die eendjes? Omdat hij te leuk is! Alvast een fijne vakantie voor iedereen die net als ik ook bijna vakantie heeft en de rest succes en nog even doorzetten!

Advertenties

7 gedachtes over “Stress, bijwerkingen, vakantie en post 

 1. Super gaaf dat je op ruiterkamp gaat met gehandicapten, ga je helpen met de elizabeth ruiterkampen?? Ikzelf doe ruim 11 jaar iedere zaterdag vrijwilligerswerk met gehandicapten die komen paardrijden en het is echt iedere zaterdag opnieuw 1 groot feest, heerlijk. Fijne vakantie, geniet ervan!

  Like

   1. Nee ben zelf nooit met die ruiterkampen mee geweest omdat ja, ik vind dat ik wel genoeg vrijwilligerswerk doe en ik dan liever naar onze eigen manege toe ga, maar bij ons in de kantine hangt wel altijd de folder van Elizabeth ruiterkampen op en ik heb er wel positieve verhalen over gehoord. Wat stoer dat dit jaar al voor de derde keer meegaat!

    Like

 2. Leuk pakket heb je gehad! Onwijs leuk initiatief ook. Misschien kun je voor die structuur gewoon iemand vragen jou te helpen? Dat doen ze waarschijnlijk met alle liefde 😉 Ik hoop dat je lekker gaat genieten van je vakantie, dat verdien je! Xoxo

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s