Oeps…

Lieve allemaal,

Ik zit nu in de bus en het is woensdag eind van de middag en ik bedenk me dat ik helemaal ben vergeten een artikel voor morgen te schrijven! Iets met chaos en een overvolle planning in mijn vakantie. Ken je dat?  Van die momenten dat als je hoofd niet vast zat, je die zou kwijt raken! 

En nu dan? Wat nu? Ik kan best gaan ratelen over van alles en nog wat en gewoon mijn gedachten typen… Eens kijken wat er uit komt! 

Waarom ik niet gewoon vanavond of morgenochtend wat schrijf? Vanavond ben ik niet thuis maar bij mijn vriendin, ook zo ongezellig als ik dan ga zitten bloggen. Morgenochtend gaat ook niet lukken want ik ga lekker met mijn moeder naar de zwaluwhoeve. Misschien kan ik dan mijn hoofd een beetje resetten. Even tot rust komen en relaxen. Hou jij van de sauna? Hmm… Ik ben bang dat er niet veel nuttigs uitkomt vandaag… Ik ga lekker ontspannen vanavond en morgen, volgende week beter!

Natuurlijk zijn zaterdag, zondag en maandag ook gewoon artikelen online maar voor een uitgebreide donderdag blog moet je een weekje wachten šŸ˜‰

Fijne dag vandaag!

  

Een gedachte over “Oeps…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s