Weekoverzicht #100happydaysandmore

Goeiemorgen!

Het was voor mij de laatste week met lessen voor de tentamens. Puntjes op de i zetten en komende twee weken hopelijk knallen! Tijdens dit soort drukke weken moet ik altijd in de gaten blijven houden dat ik niet te veel ga doen en ook tijd voor mezelf nemen. Een hele klus soms…

Zondag:

Ik probeerde een nieuw recept uit en maakte gefrituurde bloemkool. Een recept van Foodgloss. Het lukte ook nog eens best goed!

  
Maandag:

Wat een prut weer was het vandaag zeg! Na helemaal nat geregend te zijn maakte ik warme chocomel bij de paarden. Ik kan dan echt extra genieten van zo iets simpels.

 

Dinsdag:

Ik moest heel vroeg op voor stage. Of naja 6 uur ging mijn wekker. I know er zijn genoeg mensen bij wie de wekker iedere dag om 6 uur gaat maar bij mij gaat hij meestal pas 2 uur later… Het was wel voor een goed doel want stage was heel interessant!

Woensdag:

Ik kreeg deze uberschattige foto op gestuurd (helemaal links ben ik) van de periode dat ik op waterscouting zat! Leuke tijden!

 
Donderdag:

Op school hebben we een project: het buddyproject. Uit verschillende jaren komen studenten bij elkaar om elkaar te ondersteunen tijdens de opleiding en om een activiteit te verzinnen. Aan het eind van het jaar tijdens het allerhande festival worden deze activiteiten gepresenteerd. Veel studenten hebben een hekel aan dit project maar bij ons is het altijd erg gezellig! Ook daarna in de groepsapp nog.

  
Vrijdag:
Weer fijn naar mijn ouders dit weekend. Marley, de nieuwe kat, ging na 2 uur rond gestuiterd te hebben eindelijk liggen. Heel schattig bovenop mijn zusje. Ik kan echt uren naar dat beestje kijken!

  
Zaterdag:

Vanmiddag nog even hard aan de bak voor school maar voor nu even me-time!

 

Hoe was jullie week? Heel fijn weekend alvast en voor de studenten met tentamens… Heel veel succes komende weken!  

Advertenties

2 gedachtes over “Weekoverzicht #100happydaysandmore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s