Weekoverzicht #3 #100happydays

De week is weer bijna voorbij, tijd dus voor weer een week overzicht! School is weer begonnen dus het “normale” leven begint weer. 

Zondag:

Een goede start van de week! We zijn wezen high tea’en met het gezin en aanhang als cadeau voor mijn moeder haar verjaardag. Erg gezellig en natuurlijk erg lekker!

  
Maandag:

Eerste schooldag; it’s good to be back! Gezellige kickoff dag met een afsluitende borrel. Zo fijn oude bekenden weer te zien en te spreken.

Dinsdag:

Bluh, hardstikke verkouden… ’s Avonds startpakket op gehaald voor de colorrun én nieuwe hardloopschoenen! Super blij mee!

  
Woensdag:

Geen bijzondere dag maar de super vrolijke buschauffeur maakte mijn hele dag! 

Donderdag:

Geholpen met de eerste jaars onderdompelingsweek. Leuk al het enthousiasme van de eerste jaars en het stuntelen met de eerste gebaren. Doet me denken aan hoe ik binnenkwam mijn eerste jaar.

Vrijdag:

Regen,regen en nog eens regen! Als je eenmaal geaccepteerd hebt dat je nat bent maakt het allemaal niet meer uit. Singing in the rain, plassen stampen (als niemand kijkt) en thuis… warme chocomelk!

  
 

Zaterdag:

Ik werd vanmorgen wakker, rolluik open en tadaaa… braderie! De amsterdamsestraatweg staat vol met kraampjes. Rondje gelopen en ondanks de regen was het nog best druk. Leuk om te zien, alle verschillende culturen! De Nederlandse volksmuziek had niet gehoeven 😋

  
Dat was mijn week. Hoe is jouw week geweest?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s