Weekoverzicht #1 #100happydays

Goedemorgen,

De eerste editie van mijn weekoverzicht! En nu al een dag te laat… Sorry het was een beetje laat geworden gister met een verjaardag waardoor ik hem vannacht niet meer gepost heb.

Zondag:

We begonnen de week met een kerkdienst bij mijn ouders in de kerk. Een gast predikant ging voor maar wat een gepassioneerde man, erg mooi om te zien! Voordat we ’s middags naar de verjaardag van mijn oom zouden gaan raakte ik in paniek want ik kon mijn sleutel nergens vinden. Het hele huis doorgezocht, tassen leeg gehaald, nergens… Wordt het weer zo’n week dacht ik bij mezelf. We vertrokken toch uiteindelijk naar mijn oom. Op de terugweg langs Samantha geweest om mijn reserve sleutel van mijn huis op te halen. Op het station aangekomen zag ik mijn fiets staan met sleutels er nog in! Iemand was zo lief geweest om mijn sleutels te bedekken met zilverfolie zodat anderen het niet zouden zien. Drie dagen op Utrecht centraal met mijn sleutels er nog in en mijn fiets stond er nog! Ik was zo blij! Lang leve deze lieve persoon die mijn fiets en sleutels gered heeft! 

Maandag: 

Een avondje samen met vriendin lief thuis zijn kan soms zó fijn zijn 😊

Dinsdag:

Vandaag super hard gelachen om een vrouw die langs kwam bij het weiland waar de paarden staan om te vragen of we wel wisten dat iemand onze paarden had geverfd! Dat ze bang was dat er vandalen waren langs geweest en die zomaar op onze paarden hadden geverfd en dat kon niet zomaar en ze dacht er over de politie te bellen. Ik heb die vrouw maar even rustig uitgelegd dat we dit zelf doen om te zorgen dat de paarden minder last van vliegen hebben. Die vandalen van tegenwoordig!

   

Woensdag:

Tijdens het naar mijn ouders treinen ontmoette ik een meisje uit Nieuw Zeeland die komend jaar in Nederland kwam studeren voor haar master international crime. Super leuk gesprek gehad!

Donderdag: 

Mijn laatste rijles gehad voor mijn examen komende maandag! Super spannend maar de les ging goed! En ’s avonds nog naar een vriendin geweest die in januari jarig was en bij wie ik nog steeds moest komen om dat de vieren, oeps…

   

Vrijdag:

Met Samantha en haar vader even de kermis van Alkmaar op geweest, altijd gezellig!

Zaterdag:

Laatste dag van de week alweer! Nogmaals de kermis op geweest nu met een vriendin en een meisje van 7. Zo mooi om dat te zien genieten! We kwamen ook nog de oudere broer van die vriendin tegen die me overhaalde om mee te gaan in de hoge en snelle attracties! Afgesloten met een gezellige verjaardag. Ik ben een blij mens!

  
Wat waren jouw happy moments deze week?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s