#day21 #100happydays

Vanmiddag na mijn weekje Drenthe weer lekker naar de paardjes geweest. Ze zijn nu tijdelijk naar een ander stukje land, waar ze in de winter staan, aan de andere kant van Utrecht om daar even gras te maaien. Ik was daar nog niet eerder geweest dus vanmiddag samen met de eigenaren er heen geweest. Rondleiding gehad over het land, uitgemest en daarna, met de auto, een rondje door de omgeving om te laten zien waar ik heen kan met de paarden tijdens het wandelen,fietsen of rijden. Erg mooie omgeving! Aan het einde lekker een taartje en warme chocomel gedronken bij een restaurantje om mijn verjaardag nog te vieren en daarna weer op naar huis!
Heerlijke wokmaaltijd gemaakt met chili-garlic saus dus het is maar goed dat ik alleen woon.
Ow en ik heb me ingeschreven voor de colorrun in Utrecht samen met m’n vriendin en schoonfamilie dus dat wordt trainen! Ik heb er wel zin in!

  

Advertenties

Een gedachte over “#day21 #100happydays

  1. Deze dag werd ik vrolijk van knuffelen met mijn vriendinnen in Moldavie! Het is heel speciaal zulke vriendinnen te hebben!
    En verder heb ik genoten van hun kinderen…Liviu die het woord ‘love’ heeft geleerd, Anca die me niet meer los wide laten, rondjes rennen met Razvan, kleine Bogdan die zijn broer verade met verstoppertje, Andreea die ieder jaar iets openen wordt, Stas die helemaal blij is met een knuffelbeest….And so on!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s